Support til din Dyson Lightcycle™ bordlampe Dyson Lightcycle™ bordlampe

Aktivér din garanti

Få en komplet support, eksklusive ejerfordele og mere, når du registrerer din maskine. Gå ikke glip af muligheden.

Kom godt i gang

Video om opsætning af Dyson Lightcycles™ arbejdslys
Open video transcript

Tilslutning af din maskine

Dyson Link-appen giver dig mulighed for at tilpasse lyset til din livsstil, opgave og placering. Følg de nedenstående trin for at forbinde lampen til appen:

Download Dyson Link-appen.¹

Dyson Link-appen på en smartphoneskærm

Opret forbindelse til dit Dyson Lightcycle™-arbejdslys via Bluetooth®.

En person, der justerer lampen Dyson Lightcycle™ og dens arbejdslys

Følg de simple anvisninger for at tilføje din placering. Dette gør det muligt at synkronisere lyset med det lokale dagslys.

Dyson Link-appen på en smartphoneskærm

Brug af Dyson Link-appen

Åbn Dyson Link-appen, og vælg din lampe, så du får adgang til alle de tilgængelige funktioner. Når vores ingeniører udvikler ny software, vil lampens data automatisk blive opdateret via appen. Hvis du foretrækker at blive underrettet løbende om opdateringer, skal du gå til Indstillinger > Software i appen for at deaktivere de automatiske opdateringer.

Nyttige tips

Manuel justering af lysstyrke/temperatur

Skub slide touch-knapperne for at justere lysstyrken eller farvetemperaturen. Tryk på knapperne for hurtigt at skifte mellem niveauerne.

Autojustering af lysstyrke

Når auto-justering er aktiveret, justeres lyset automatisk til ændringerne i baggrundsbelysningen – hvilket giver et konstant lys til dit arbejdsområde.

Positionering af lyset

Du kan positionere dit lys præcist via en blid berøring af armen - lodret, vandret og gennem 360°.

Vend armens retning

Løsn armen, vip, og indsæt den igen for hurtigt at ændre lysets retning.

Tænd for bevægelsessensoren

Hvis du trykker på bevægelsessensor-knappen, indebærer det, at dit lys tændes, når der registreres en tilstedeværelse. Lyset slukkes, når du er væk i to minutter.

Re-synkronisering med lokalt dagslys

Brug re-synkroniseringsknappen til automatisk at justere lysstyrken og farven alt efter din placering. Din lampe skal tilsluttes Dyson Link-appen via Bluetooth®.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg begynde at bruge lampen, før jeg opretter forbindelse til Dyson Link-appen?

Ja, men lampen kan ikke spore dit lokale dagslys, før du opretter forbindelse til appen.

Skal jeg lade varmerørene køle af, inden jeg forsøger at dreje på lampearmen?

Nej, kobbervarmerøret er køligt nok til, at man kan berøre det hele tiden.

Bliver jeg nødt til at købe reserve-LED-pærer til denne lampe?

Nej, LED-pærerne er designet til at holde i årtier og kan ikke udskiftes.

Dyson-garantien

Sådan gør du-videoer

Vi hjælper dig med at få det bedste ud af din maskine. Nemt og hurtigt.

Nyttige tips

Skræddersyede påmindelser, der får din maskine til at fungere optimalt i længere tid.

Eksklusive ejerfordele

Prioriteret adgang til forhåndsvisninger af ny Dyson-teknologi, events og tilbud.

Ekspertråd 7 dage om ugen

Telefon og live chat. Det rigtige råd til din maskine fra ægte Dyson-medarbejdere.

Gratis Dyson dele og arbejdskraft

Udskiftning af dele eller reparationer, hvis noget går galt i din garantiperiode.

Problemfri udskiftning

Hvis vi ikke kan reparere dit Dyson-produkt, udskifter vi det, hvis det vel at mærke er dækket af garantien. Hurtigt.

Vi bekymrer os stadig om vores maskiner, selv når de er dine. Aktiveringen af din garanti giver os mulighed for at give dig en skræddersyet, komplementær og direkte service, hvad angår din maskine. Selv efter din garanti er afsluttet, er vi stadig klar til at hjælpe.

¹Dyson Link-appen kræver iOS 10 eller Android 5.0 og nyere.

²Beregning af LED-levetiden er baseret på en L70-måling i henhold til IEC 62717 med et estimat på 8- timers brug per dag. De reelle resultater kan variere.