Support til din Dyson Cu-Beam pendel

Dyson-garantien

Sådan gør du-videoer

Vi hjælper dig med at få det bedste ud af din maskine. Nemt og hurtigt.

Nyttige tips

Skræddersyede påmindelser, der får din maskine til at fungere optimalt i længere tid.

Eksklusive ejerfordele

Prioriteret adgang til forhåndsvisninger af ny Dyson-teknologi, events og tilbud.

Ekspertråd 7 dage om ugen

Telefon og live chat. Det rigtige råd til din maskine fra ægte Dyson-medarbejdere.

Gratis Dyson dele og arbejdskraft

Udskiftning af dele eller reparationer, hvis noget går galt i din garantiperiode.

Problemfri udskiftning

Hvis vi ikke kan reparere dit Dyson-produkt, udskifter vi det, hvis det vel at mærke er dækket af garantien. Hurtigt.

Vi bekymrer os stadig om vores maskiner, selv når de er dine. Aktiveringen af din garanti giver os mulighed for at give dig en skræddersyet, komplementær og direkte service, hvad angår din maskine. Selv efter din garanti er afsluttet, er vi stadig klar til at hjælpe.

Kontakt os, hvis I vil købe Dyson-teknologi til jeres virksomhed.