Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

Support til din Dyson AB03 håndtørrer

  • Brug vores trin for trin-værktøj til at løse din maskines problem.

  • Vores service inkluderer arbejdskraft og reservedele om nødvendigt (ekskl. yderligere tilbehør og filtre), som har 12 måneders garanti, eller indtil servicesupporten ikke længere gælder for din maskine, alt afhængigt af hvad der kommer først. 

  • Live chat

    Brug knappen Live chat nederst til højre på din skærm for at tale direkte med en Dyson-ekspert.

  • Sociale medier

  • Telefon

    844-705-4777
    Åbningstider for vores kundeservice:

    • Mandag til fredag kl. 8.00-20.00
    • Lørdag kl. 9.00-18.00
  • E-mail

    owner.support@support.dyson.dk
    Venligst inkluder følgende i din e-mail, så vi kan hjælpe dig bedst muligt:

    • Dit navn
    • Telefonnummer
    • Produktmodel eller serienummer