Support til din Dyson Airwrap™ styler

• Brug vores trin for trin-værktøj til at løse din maskines problem.

• Ægte Dyson reservedele og tilbehør til din maskine:

• Round volumising brush

Varenr. 969490-01

Udviklet til at give volumen og form til kedeligt, fladt hår.

Ikke på lager p.t.

250 kr

Få mere at vide
  • 40mm Airwrap™ barrels

Varenr. 969470-01

40mm Airwrap™ styler-tønder bruger Coanda-effekten til at lave løse krøller.

250 kr

Få mere at vide
  • Soft smoothing brush

Varenr. 969482-01

Giver en glat, føntørret finish. Udviklet til at være blid mod hovedbunden.

250 kr

Få mere at vide
  • Firm smoothing brush

Varenr. 969477-01

Giver en lettere stil med mindre frizz og færre strittende hårstrå.

250 kr

Få mere at vide

• Sådan udnytter du din Dyson-maskines fulde potentiale.

• Rengøring af dit filter

Det hvide, blinkende LED-lys fortæller dig, hvornår det er på tide at rengøre filteret. Se, hvordan du gør i vores videoguide.

• Rengøring af tilbehør

Tør overfladen på cylinderne og pre-styling hårtørreren med en blød, fugtig klud. Fjern forsigtigt hår fra børsterne.

• Vores service inkluderer arbejdskraft og reservedele om nødvendigt (ekskl. yderligere tilbehør og filtre), som har 12 måneders garanti, eller indtil servicesupporten ikke længere gælder for din maskine, alt afhængigt af hvad der kommer først.