Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
James Dyson

"Ægte effektivitet er mere end bare en god energimærkning. For at være virkelig effektiv bør en støvsuger også bibeholde en høj ydeevne, ej producere ekstra spild og ej have skjulte omkostninger for forbrugeren i hele sin levetid."

James Dyson

Energimærkninger til støvsugere

Introducerer energimærkninger til støvsugere.

1. Energimærkningen

Primært baseret på energiforbrug (og der tages her højde for, om maskinen har en lav startspænding).

2. Årligt energiforbrug

Den mængde energi, støvsugeren bruger i løbet af et år.

3. CO2-udledning

Mængden af støv i luften, der udledes fra maskinens udstødning.

4. Støj

Støjniveauet produceret af maskinen i decibel.

5. Pick-up - Tæpper

Bedømmelse af, hvor meget støv maskinen opsamler fra tæpper.

6. Pick-up - hårdt gulv/sprækker

Bedømmelse af, hvor meget støv maskinen opsamler fra hårde gulve og sprækker.

Cylinderstøvsuger

Hvis du ønsker en virkelig effektiv støvsuger, skal du kigge på mere end bare energimærkningen.

1. Vælg en støvsuger, der opretholder ydeevnen.

Energimærkningen bygger på test af støvsugere, før støvet fyldes i maskinen. I virkeligheden får støv mange støvsugere til at miste deres sugeevne. Dette betyder, at støvsugerens energiklassificering ikke vil være nøjagtig under den faktiske brug i hjemmet.

Tabel for energieffektivitet

2. Energieffektivitet er et vigtigt element - men du mærker det næsten ikke på pengepungen...

Hvis du vælger at købe en støvsuger i energiklasse A+++ fremfor en maskine i D-klasse, kan du måske tro, at driftsomkostningerne vil være meget lavere. Faktisk kan forskellen på din energiregning være så lidt som 3.81 £ om året (19.05 £ over 5 år) - så at du vælger den højest rangerede model, udgør muligvis ikke en reel forskel for din pengepung.

Engangsstøvsugerposer og filtre

... for at opnå en reel besparelse, skal du af med de skjulte omkostninger.

Nogle støvsugere er afhængige af engangsposer og filtre til at opfange støv. Omkostningerne ved regelmæssig udskiftning af disse kan være så meget som 186.50 £ over en periode på 5 år.

I løbet af denne periode sparer en støvsuger i klasse A+++ dig måske 11.40 £ i energiomkostninger sammenlignet med en klasse A-støvsuger. Men du kan stadig spare over ti gange så meget ved at vælge en støvsuger uden skjulte omkostninger, såsom støvsugerposer og filtre.

Nej til unødvendigt affald

3. Overvej den store indvirkning på miljøet.

Støvsugere, der bruger forbrugsvarer, producerer affald, der ikke kan genanvendes. I Europa alene ender der hvert år et stort antal poser og filtre på lossepladserne. Energimærkningen ignorerer denne indvirkning på miljøet.

Dyson-maskine blueprint

At gøre mere med mindre.

Dysons ingeniører designer maskiner, der løser problemer. Derefter finder de måder at få dem til at gøre mere med mindre - de reducerer vores produktionsaffald, udvikler kraftfulde digitale motorer, der bruger mindre energi, og eliminerer forbrugsvarer såsom poser og filtre. Hos Dyson defineres ægte effektivitet af den måde, hvorpå vi konstruerer vores maskiner.

Direkte fra Dyson

Gratis 2 års garanti

En 2 års garanti aktiveres automatisk uten kostnad på produkter innen luftbehandling, hårpleie og ledningsfrie støvsugere. Dyson støvsugere med ledning og belysning dekkes av en 5-års garanti.

Gratis fleksibel levering

Gratis fleksibel levering til hjemmet eller afhentningssted

Gratis retur 

Penge tilbage-garanti

60-dages penge tilbage-garanti.

Det er OK, hvis du har fortrudt dit køb. Du kan returnere produktet i løbet af 60 dage fra det øjeblik, du har modtaget det. Vi modtager gerne dit returprodukt, selvom du har brugt det. Det skal blot returneres i den originale emballage.

Hvis dit produkt er defekt og skal returneres, bedes du ringe til vores support.

Vær opmærksom på at nævnte returpolitik gør sig kun gældende ved køb direkte igennem Dyson på www.dyson.dk eller i officielle Dyson butikker.

Gratis afbetalinger

Prøv nu, betal senere