Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
James Dyson viser en digital motor

Dyson Uddannelse

Dyson Institute of Engineering and Technology underviser den næste generation af ingeniørentusiaster. Det er en uddannelsesinstitution for individer med en passion for at løse problemer og en fascination for, hvordan tingene fungerer.

James Dyson, der taler med ingeniørstuderende

”Vi tilbyder de skarpeste og mest ambitiøse ingeniører et alternativ til en traditionel universitetsgrad. Dette er ikke for sarte sjæle - det er en streng ingeniøruddannelse kombineret med et reelt arbejde. Jeg leder efter folk, der er besat af ingeniørarbejde, der brænder for at løse problemer og fascineres af, hvordan tingene fungerer. Mennesker med den opfindsomhed, kreativitet og udholdenhed, der kræves for at udvikle ny Dyson-teknologi”.

James Dyson, Ingeniør

Dyson Institute of Engineering

Mere end et job. Mere end en uddannelse.

Tag din uddannelse, og arbejd som ingeniør på vores teknologicampus i Malmesbury, Wiltshire. Bliver du en del af vores team, indebærer det at arbejde på live-projekter og udvikle ny teknologi, som ender i hjem overalt i verden. Bliv inspireret af Dysons forskere og -ingeniører, eksperter inden for deres område, og bliv undervist af undervisere fra Russell Group-universitetet.

Dyson ingeniørstuderende

Verdensførende laboratorier til forskning, design og udvikling.

Dyson investerer knap 7 millioner £ om ugen i vores ingeniører og faciliteter. Fra motorer og elektronik til robotteknologi og energilagring - vi har nogle af de mest avancerede laboratorier på verdensplan.