Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Purifier Hot+Cool™ Gen1 luftrensende varmeblæser

Samlet bedømmelse

79% vil anbefale til en ven

Fantastisk produkt!

Anny

Super! Jeg er allergiker, og jeg mærker virkelig forskellen på den luft, jeg indånder med renseren tændt eller slukket. Plus det varmer rummet op på et øjeblik! Det har bestemt ikke en pris tilgængelig for alle, men det er det værd.

Nyskabende teknologi fra Dyson

Nyskabende teknologi fra Dyson

Fuldt forseglet filtrering

Hele luftrenseren er fuldt forseglet. Så hvad der kommer ind i maskinen, bliver derinde.³

Air Multiplier™-teknologi

Fordeler en langtrækkende strøm af glat luft.¹ Der er intet behov for ventilatorblade.

350° svingning

Takket være en justerbar svingning udsendes den rensede luft jævnt i hele rummet.

Visning på LCD-skærm i realtid

LCD-skærmen rapporterer om luftkvaliteten i realtid. 

360° HEPA H13-filter

De 9 meter med borosilikat mikrofibre, som er foldet over 200 gange, indfanger 99,95% af alle forurenende stoffer, der kan være så små som 0,1 mikrometer.³

Aktivt kulfilter

Et kulstofslag opfanger gasser såsom benzen og NO₂ fra det omgivende miljø.³

Fuldt forseglet filtrering
Air Multiplier™-teknologi
350° svingning
Visning på LCD-skærm i realtid
360° HEPA H13-filter
Aktivt kulfilter

FAQ

Hvad er anderledes ved Dyson Purifier Hot+Cool™ Gen1?

Vi har opgraderet vores luftrenserserie, så alle Dysons luftrensere automatisk registrerer, er fuldt forseglede og tilbyder en lang rækkeviddeprojektion. Den ekstra fordel ved en LCD-skærm registrerer og overvåger forurenende stoffer kontinuerligt, yderligere oscillationsvinkler leverer renset luft rundt i hele rummet,¹ og hele maskinen er fuldt forseglet til HEPA H13-standarden.⁵

Dyson Purifier Hot+CoolTM Gen1 har de samme kerneegenskaber som i vores luftrensningsprodukter. Dyson Purifier Cool Gen1 registrerer forurenende stoffer PM2.5 og PM10 – maskinen filtrerer alle forurenende stoffer, men ødelægger ikke formaldehyd. Selvom denne maskine ikke har app-tilslutning, giver fjernbetjeningen dig mulighed for nemt at justere indstillinger på maskinen.

Hvad er nyt ved Dysons Purifier-serien, og hvordan adskiller maskinerne sig fra andre luftrensere?

Dysons ingeniører er perfektionister. Dysons luftrensere er de første, der er fuldt forseglede i henhold til HEPA H13-standarden – vores ingeniører går aldrig på kompromis. Opfanger 99,95% af alle ultrafine partikler fra luften og forebygger, at de forurenende stoffer ledes tilbage til den luft, der indåndes.⁴

Hvor ofte skal jeg udskifte mit filter?

Vi anbefaler, at du udskifter HEPA+kulfilteret hver 12. måned.⁵ Det skyldes, at filtre over tid kan blive tilstoppet med forurenende stoffer og endda slippe ubehagelige lugte tilbage i rummet. Maskinen vil advare dig, når det er tid til at udskifte dine filtre. En aflæsning af filterets levetid kan findes på LCD-skærmen. 

Hvad er "Allergi-kvalitetsmærket", og hvilke produkter er certificeret?

Allergi-kvalitetsmærket tilkendes produkter og serviceerhverv, som er egnet til personer med allergi og intolerance.  Takket være denne mærkning kan forbrugere hurtigt genkende de særlige produkter. Produkter er anbefalet af aha! Swiss Allergy Centre. 

Med Allergi-kvalitetsmærket bliver den eksisterende information på emballagen, som er vigtig for personer med allergi og intolerance, yderligere verificeret og bekræftet. 

Allergi-kvalitetsmærket er baseret på grundige guidelines som sikrer, at produktet er egnet til personer med allergi og intolerance. Før et produkt tilkendes Allergi-kvalitetsmærket, skal det vurderes af et udvalg af henholdsvis videnskabelige og medicinske eksperter. Producenten bliver auditeret af et godkendt revisionsfirma. 

Allergi-kvalitetsmærket er et internationalt anerkendt og beskyttet varemærke og ejes af Service Allergie Suisse. Det benyttes til en særlig mærkning af produkter egnet til personer med allergi og intolerance.  Allergi-kvalitetsmærket er et uafhængigt kvalitetsmærke, som er udviklet af Service Allergie Suisse i tæt samarbejde med aha! Swiss Allergy Centre.

Service Allergie Suisse har testet og sikret, at Dyson Purifier Cool, Dyson Purifier Cool Autoreact, Dyson Purifier Hot+Cool, Dyson Purifier Hot+Cool Autoreact, Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, Dyson Purifier Cool Formaldehyde, Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde er egnet til personer med allergi.

  • 1 I max indstilling. Testet til luftprojektion (DTM801) og rensningsdækning i et 81 m3 stort rum (TM-003771).
  • 2 Testet for filtreringseffektivitet ved 0,1 mikrometer (EN1822, ISO29463)
  • 3 Partikeludfordring med DEHS-olie som specificeret i EN1822 i et kammer, som specificeret i ASTM F3150. Testet i Max mode ved IBR US for hele maskinens effektivitet over 99,95%. Gasopfangningsmængderne kanvariere i praksis.
  • 4 Baseret på 12 timers brug om dagen. Filterets levetid varierer afhængigt af forureningsniveauet.
  • 5 Baseret på 12 timers brug om dagen. Filterets levetid varierer afhængigt af forureningsniveauet.