Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

Certifierad av Service Allergie Suisse

Allergi-kvalitetsmærket


Allergi-kvalitetsmærket er et uafhængigt kvalitetsmærke, som er udviklet af Service Allergie Suisse i tæt samarbejde med aha! Swiss Allergy Centre. Service Allergie Suisse har testet og sikret, at Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde er egnet til personer med allergi.

Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde

Samlet bedømmelse

79% vil anbefale til en ven

Optimal

Valtu

Virkelig præsterende! Du kan indånde renere, lettere luft!

Vores mest støjsvage og kraftfulde luftrenser

Vi har udviklet et energieffektivt system, der fordeler luften over 10 meter for støjsvagt at rense store rum.¹ Støjsvagt.

Vores mest støjsvage og kraftfulde luftrenser

Vi har udviklet et energieffektivt system, der fordeler luften over 10 meter for støjsvagt at rense store rum.¹ Støjsvagt.

Innovativt forstærkerdesign

To højhastighedsstråler af renset luft tvinges til at bevæge sig rundt om en højtrykskerne og samles for at skabe én kraftig kondenseret stråle af renset luft.

Motor

Akustisk konstrueret for støjsvag drift – selv ved den højeste effektindstilling.

Integreret sensorsystem

En række sensorer interagerer med en unik algoritme for at detektere forurenende stoffer i hele rummet og rapporterer mængderne automatisk.

Avanceret filtreringssystem

Tre faser af luftrensning er integreret i den fuldt forseglede maskine.⁶ Opfanger 99,95% af alle ultrafine partikler², gasser³ og ødelægger formaldehyd.⁵

Innovativt forstærkerdesign
Motor
Integreret sensorsystem
Avanceret filtreringssystem
The Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde's internal technology.

FAQ

Hvad er nyt ved Dyson Purifier Big+Quiet-serien?​ 

Mens vores nuværende generation af luftrensere cirkulerer den rene luft rundt i hele rummet over 10 meter, idet Dyson Purifier Big+Quiet skaber en cirkulationskraft til at rense luften i større områder.¹ Med vores største filtreringssystem nogensinde opfanger luftrenseren 99,95% af alle forurenende stoffer², gasser³ og ødelægger formaldehyd.⁵ Den er akustisk konstrueret til at levere en støjsvag drift – selv ved den højeste effektindstilling.

Hvor store rum kan Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde rense?

Vi har testet Dyson Purifier Big+Quiet intensivt – for at sikre, at sensorerne, filtreringssystemet og motoren arbejder sammen om at rense luften i et stort opholdsrum. Den har projektionskraften til at rense luften i et rum på op til 100 m2.¹

Hvordan renser maskinen luften i hele rummet?​

Vi har rekonstrueret vores luftrensere til at levere tre nøglefunktioner for at rense et helt rum jævnt.¹ En langtrækkende projektion skaber cirkulationskraften til at trække fjerne forurenende stoffer tilbage i luftrenseren. Et integreret sensorsystem registrerer og rapporterer nøjagtigt de forurenende stoffer. Endelig opfanger et avanceret HEPA H13-filtreringssystem gasser³ og ultrafine partikler², ligesom det ødelægger formaldehyd.⁵ Den rensede luft projiceres derefter tilbage i rummet, og cyklussen gentages.

Hvad er formaldehyd?

 

Formaldehyd er en farveløs og potentielt skadelig gas, der kan findes i mange husholdningsprodukter og udledes i årevis. Formaldehyd-kilderne kan omfatte nogle af de stoffer, der findes i gulve og møbler, samt lim, maling, lak, luftfriskere og rengøringsmidler i husholdningen.

 

Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde-serien opfanger formaldehyd i tunneler og nedbryder det til vand og CO2.⁵ Dette udføres af et langtidsholdbart selektivt katalytisk oxidationsfilter, som ikke skal udskiftes.

Kan jeg lade min Dyson luftrenser være tændt hele tiden?

Dysons luftrensere fungerer optimalt, når de efterlades tændt i Auto mode. Dette giver luftrenseren mulighed for konstant at overvåge din luftkvalitet og automatisk registrere og opfange forurenende stoffer. Den justerer luftstrømmens hastighed og renser kun luften, når det er nødvendigt.¹¹ Dyson Purifier Big+Quiet-serien tilbyder en forbedret energieffektivitet, hvilket giver næsten den dobbelte leveringshastighed for ren luft pr. watt sammenlignet med vores nuværende generation af luftrensere.¹²  

Hvad er "Allergi-kvalitetsmærket", og hvilke produkter er certificeret?

Allergi-kvalitetsmærket tilkendes produkter og serviceerhverv, som er egnet til personer med allergi og intolerance.  Takket være denne mærkning kan forbrugere hurtigt genkende de særlige produkter. Produkter er anbefalet af aha! Swiss Allergy Centre. 

Med Allergi-kvalitetsmærket bliver den eksisterende information på emballagen, som er vigtig for personer med allergi og intolerance, yderligere verificeret og bekræftet. 

Allergi-kvalitetsmærket er baseret på grundige guidelines som sikrer, at produktet er egnet til personer med allergi og intolerance. Før et produkt tilkendes Allergi-kvalitetsmærket, skal det vurderes af et udvalg af henholdsvis videnskabelige og medicinske eksperter. Producenten bliver auditeret af et godkendt revisionsfirma. 

Allergi-kvalitetsmærket er et internationalt anerkendt og beskyttet varemærke og ejes af Service Allergie Suisse. Det benyttes til en særlig mærkning af produkter egnet til personer med allergi og intolerance.  Allergi-kvalitetsmærket er et uafhængigt kvalitetsmærke, som er udviklet af Service Allergie Suisse i tæt samarbejde med aha! Swiss Allergy Centre.

Service Allergie Suisse har testet og sikret, at Dyson Purifier Cool, Dyson Purifier Cool Autoreact, Dyson Purifier Hot+Cool, Dyson Purifier Hot+Cool Autoreact, Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, Dyson Purifier Cool Formaldehyde, Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde er egnet til personer med allergi.