Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Airwrap™ multi-styler og hårtørrer Complete Long Volumise (Blå/Kobber)

Samlet bedømmelse

67% vil anbefale til en ven

Fantastisk!

Jess

Præcis så fantastisk, som jeg havde forventet! Nem at bruge, og håret bliver stylet som efter en tur på salon. For det bedste resultat styler jeg håret med mousse og uden at føntørre det først. Det tørrer helt perfekt alligevel, og jeg har en holdbar frisure, der holder sig flot i flere dage. Jeg elsker denne multistyler!"

Specifications

 • Negative ioner

  Hjælp med at reducere statisk elektricitet

 • 3 varmeindstillinger

  3 varmeniveauer, 3 hastigheder

 • Ledningslængde

  2,675 m

 • Luftstrøm

  13,5 l/s

 • 120V

 • Effekt

  1 300 W

 • Vægt

  0,592 kg

Dyson Airwrap multi-styler and dryer Complete long
 • Højde

  272 mm

 • Længde

  41 mm

 • Bredde

  48 mm

FAQ

Hvad er forskellen mellem Complete Long og Complete Long Volumise?

Vi anbefaler at vælge Complete Long, hvis du har hår, der er glat eller bølget. Hvis du har krøllet eller proptrækkerkrøllet hår, anbefaler vi at vælge Complete Long Volumise, da den har en række tilbehørsdele, der er udviklet til flere hårtyper*. 

Kan en bruger med paryk eller hair extensions gøre brug af Dyson Airwrap™ multistyler og hårtørrer?

Ja. Hvis håret er syntetisk, skal du imidlertid være forsigtig, når du påfører håret varme. Hvis du ikke er sikker, vil vi anbefale, at du tjekker direkte med producenten for deres vejledning, da de bedst kan give råd om pleje af deres produkt.

Skal mit hår være vådt, før stylingen påbegyndes?

Ja. For at opnå det bedst mulige resultat, så start med nyvasket hår. Alle vores børster kan bruge til vådt hår, men spolerne virker bedst i fugtigt hår. Brug Coanda Smoothing Dryer i Drying mode for at få håret fugtigt, før det styles med spoler.

Hvordan fungerer diffuseren til Dyson Airwrap™ multistyler og hårtørrer?

Diffuseren virker ved forsigtigt at sprede luftstrømmen og opretholde en jævn varmefordeling. Anbefalede indstillinger er lav-middel varme og lav-middel luftstrøm. Du kan placere hår i diffuseren og bevæge den op til roden, mens du holder den på plads, indtil håret er tørt. Alternativt kan du vælge at lade diffuseren svæve over håret, indtil det er tørt. Fanerne, der ses ved indløbet, såvel som nettet nær udløbet, er designet til at sikre, at luftstrømmen fordeles jævnt over diffuseren, så du undgår en "overudtørring" eller fugtige pletter rundt om i dit hår.  

Kan jeg bruge min Dyson Airwrap™ multistyler og hårtørrer Large Round Volumising Brush til enhver hårtype?

Large Round Volumising Brush er konstrueret og testet på alle hårtyper. Vores ingeniører udviklede og prøvede adskillige prototyper med forskellige børstehårlængder, tykkelser og tætheder, før de fandt det optimale design til alle hårtyper og længder. Start med nyvasket, ikke-filtret hår. Udfiltrér dit hår ved hjælp af Airwrap™ multistyler og hårtørrer Firm Smoothing Brush eller Wide-Tooth Comb. Placér Large Round Volumising Brush, og skab spænding ved at rotere børstehårene for at udglatte hårets længde. Gentag, indtil håret er tørt.

Kan jeg bruge 2-in-1 Coanda Smoothing Dryer til enhver hårtype?

Coanda Smoothing Dryer har to tilstande, Smoothing og Drying. Tørretilstanden kan bruges i enhver hårtype til at fortørre hår eller fiksere færdige stylinger. Smoothing mode kan bruges til at skjule strittende hårstrå og fungerer bedst til naturligt glat eller bølget hår eller glattet hår af enhver type.