Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Woman wearing air-purifying headphones

Luftrensende hovedtelefoner

*Animation er kun til illustration af luftstrømmen.

Image of city scape

Bekæmpelse af luftforurening

Byluft kan være høj i forurenende stoffer - fra industrielle emissioner til biludstødninger. Og i offentlige rum kan luft også indeholde høje niveauer af bakterier og allergener.

30 års filtreringsekspertise.
6 års forskning.
500 prototyper.

Afspil videoen for at lære mere om Dysons ingeniørrejse.
Mannequin bærer prototype headsæt, med visir over næse og mund

Konstrueret til at trække vejret

Dysons ingeniører udviklede en dukke med et sæt mekaniske lunger. Programmeret til at trække vejret, som et menneske gør, gjorde det i stand til nøjagtigt at teste den korrekte mængde luftstrøm gennem Dyson Zone™ luftrensende hovedtelefoner.

Funktioner

Luftrensning

Dysons tekniske ekspertise gjorde os i stand til at udvikle vores første bærbare enhed. Med et 2-trins rensningssystem, der er i stand til at filtrere bydampe og forurenende stoffer. Så uanset hvor du er, kan du indånde renset luft.

Kontaktfrit visir

Visiret kanaliserer en kontinuerlig strøm af renset luft til din næse og mund uden at røre dit ansigt. For naturlig, behagelig vejrtrækning uden tilstoppethed.

Hi-Fi lyd

Vi byggede også Dysons første premium lydteknologi – som leverer fordybende, hi-fi-lyd med avanceret aktiv støjreduktion for at blokere uønskede forstyrrelser.

Tilmeld dig for at være blandt de første til at høre mere om Dyson Zone™ luftrensende hovedtelefoner

  • Find ud af, hvornår Dyson Zone™ luftrensende hovedtelefoner bliver tilgængelig for køb
  • Lær om særlige events.
  • Få eksklusive tilbud til at dele med din familie og venner.

*Required fields

Vi passer på dine personlige oplysninger

Vi tager dit privatliv alvorligt. Hvis du vil vide mere om hvordan vi håndterer dine personlige data kan du læse om vores privatlivspolitik.