Dyson Pure Hot+Cool - Opdag teknologien bagved

Oplev Dyson Pure Hot+Cool™

Avanceret rensning af luften og jævn rumopvarmning

360˚ forseglet filtrering. Fjerner gasser og forurenende stoffer

Det forseglede filtreringssystem består af et aktivt kulfilter og et HEPA glasfilter. De arbejder sammen om at lukke gasser og forurenende kilder inde og forhindrer dermed forurenet luft i at sive tilbage i rummet.

HEPA glasfilter

Fremstillet med 9 meter borosilikat mikrofibre med over 200 plisseringer. Det fjerner 99,95% af allergener og forurenende stoffer på helt ned til 0,1 mikron.[1]

Aktivt kulfilter

Konstrueret med et tæt lag kulstofkrystaller og er behandlet med ilt for at gøre det mere porøst. Det forøger kulstoffets overfladeareal og bidrager dermed yderligere til at indfange gasser som benzen og formaldehyd NO2.

Overvåger kontinuerligt luftkvaliteten og reagerer

Dyson Pure Hot +Cold lufrensende varmeblæser har tre intelligente sensorer, som overvåger, hvad luften indeholder. Ved hjælp af en unik algoritme behandler den inputs for at give kvalitetsrapporter af indendørsluften i realtid.

Når luftrensere og varmeblæsere ikke fordeler luft gennem hele lokalet, kan nogle områder efterlades uopvarmede og forurenede. Dysons luftrensende ventilatorer og varmeblæsere blander og cirkulerer luften, så de opvarmer og renser luften jævnt i hele lokalet.[2]

Nogle luftrensere og varmeblæsere behandler kun den luft, der omgiver dem

Dyson Pure Hot+Cold opvarmer og renser luften i hele lokalet.[2]

 

Hurtig, sikker og effektiv opvarmning

Selvregulerende keramiske plader

De selvregulerende keramiske plader er placeret på fronten, så de opvarmer luften, når den forlader apparatet. Når pladerne opvarmes, bruger de mindre elektricitet og bidrager dermed til at undgå overopvarmning.

Termostatstyring

Når måltemperaturen er nået, stopper apparatet automatisk opvarmningen, og det sparer på strømforbruget. Hvis temperaturen begynder at falde, starter det igen for at opretholde den.

 

 

Kraftfuld Air Multiplier™-teknologi

Air Multiplier™-teknologien leverer over 290 liter jævn, kraftig luftstrøm pr. sekund og lader renset luft cirkulere i hele lokalet.[3]

To luftstrømsfunktioner

Apparatet har to separate åbninger, der kan frigive luft enten fra forsiden eller bagsiden. Ventilens mekanisme drejer en roterende afbøjningsplade rundt om forstærkerens bue for at skifte retning på luftstrømmen.

 

Fremadrettet udledning

Leverer en kraftig strøm af afkølende, renset luft fra apparatets front.

Spredt udledning

Apparatet udleder luft fra bagsiden i en 45˚ vinkel og fordeler herigennem luftstrømmen.