Dysons politik for cookies

Cookies er små tekstfiler, som websteder gemmer på din computer via din webbrowser. De har eksisteret siden midten af 1990'erne og er en af de mest udbredte teknologier på internettet. Mange vigtige web-funktioner er baseret på cookies. Du kan f.eks. ikke handle på nettet uden dem, da de bruges til at huske, hvad du lægger i din indkøbskurv. De gør det også muligt for dig at modtage oplysninger og online annoncer, som sandsynligvis vil være relevante og interessante for dig.

De cookies, vi bruger hos Dyson, indsamler ikke personlige oplysninger om dig, og de kan ikke skade din computer, tabletcomputer eller mobiltelefon. De er der for at få vores websted til at fungere og til at hjælpe os med at finde ud af, hvilke oplysninger og annoncer, besøgende har størst nytte af.

Din accept

Ved at bruge dette websted accepterer du, at Dyson kan overføre cookies til din computer eller mobile enhed.

Hvordan vi bruger cookies

Mange cookies på Dyson websteder udfører vigtige funktioner. Når du handler på nettet, husker de, hvad der ligger i din indkøbskurv. Når du benytter vores online support, giver de dig mulighed for at vælge et produkt og finde de svar, du leder efter.

Andre cookies hjælper os med at finde ud af, hvordan vores gæster bruger vores websteder, så vi kan forbedre det, vi foretager os online. Til det formål bruger vi web-analyseværktøjer. Der indsamles ingen personlige oplysninger om dig - faktisk kan Dysons medarbejdere, der arbejder med vores web-analyseværktøjer, slet ikke se, hvem du er. De undersøger, hvor lang tid det tager at åbne en side, og hvilke oplysninger besøgende oftest kigger på. De hjælper også med at finde de dele af vores websteder, der ikke fungerer som de skal - så vi kan få dem til at fungere bedre.

En tredje type cookies fortæller os, hvor godt vores online annoncer virker, samt hvor vil skal placere vores online annoncer. Igen, disse cookies indsamler ingen personlige oplysninger om dig. De fortæller os, hvis en af vores annoncer på andre websteder som Google eller Yahoo har videresendt en gæst til et Dyson websted.

Vi kan også benytte cookies til at hjælpe os med at nå mennesker, som er mere interesseret i Dysons maskiner. Så hvis du besøger et Dyson websted, kan du se vores annoncer på andre websteder (men vi ved stadig ikke, hvem du er). Dette kaldes remarketing og adfærdsannoncering.

De typer cookies Dyson anvender

Cookies kan opdeles i to hovedgrupper: førsteparts cookies (som vi opretter) og tredjeparts cookies (som partnere opretter).

Førsteparts cookies

Disse cookies oprettes af Dyson. De bruges primært til at muliggøre funktioner på vores websted. De inkluderer også web-analyse-cookies, som vi bruger til at finde ud af, hvordan vores gæster bruger vores websteder, så vi kan gøre dem bedre

Tredjeparts cookies

Tredjeparts cookies oprettes ikke af Dyson men af udvalgte partnere, som vi samarbejder med. De indsamler og sender ikke personlige oplysninger om dig. Nogle af dem muliggør nyttige tjenester som f.eks. online spørgeskemaer eller Live Chat (hvor du kan stille spørgsmål til en af Dysons eksperter). Andre kan være oprettet af annoncenetværk, vi samarbejder med, så de kan placere vores online annoncer de bedste steder.

Cookies fra sociale medier

Nogle sider på vores websteder giver dig mulighed for at dele vores indhold via sociale medier som Facebook og Twitter. Somme tider kan vi indlægge videoer fra websteder som You Tube. Disse websteder opretter deres egne cookies, som vi ikke har kontrol over. Du kan gå ind på deres websteder for at læse mere om deres politik for cookies.

Administration af cookies

De populæreste webbrowsere giver dig alle mulighed for at administrere cookies. Du kan vælge at acceptere eller afvise alle cookies eller blot bestemte typer af cookies.

Hvad sker der, hvis du afviser alle cookies?

Du vil stadig kunne bruge nogle dele af vores websteder, inklusive mange af siderne med oplysninger om de nyeste maskiner fra Dyson. Men nogle nyttige funktioner vil ikke fungere, hvis du slår cookies fra. Du vil f.eks. ikke kunne benytte online support eller handle. Du vil heller ikke kunne registrere din Dyson garanti online eller logge ind på din konto.

Hvordan man administrerer cookies i forskellige webbrowsere

Brug linksene nedenfor for at finde oplysninger om, hvordan du administrerer cookies på de mest udbredte webbrowsere. Disse sider findes ikke på Dysons websteder, og de er alle på engelsk (men de fleste findes på forskellige sprog).

Mobile enheder

(Forskellige Blackberry-enheder har forskellige anvisninger, men du kan finde alle de forskellige Blackberry brugsanvisninger på ovenstående link.) Hvis du bruger en webbrowser, der ikke står på listen ovenfor, henvises du til din browsers dokumentation eller online hjælp for flere oplysninger.

Er du ikke klar over, hvilken browser du bruger? Her kan du se, hvordan du finder ud af det:

PC:Åben din webbrowser og klik på "Hjælp" øverst i browserens skærmbillede. Klik derefter på "Om". Der åbnes nu et vindue med oplysninger om din browser.

Mac:Åben din webbrowser og klik på browserens navn øverst på skærmbilledet (f.eks. “Safari” eller “Firefox”). Klik derefter på "Om". Der åbnes nu et vindue med oplysninger om din browser.

Mobile enheder:Kontroller navnet på den app, du åbner for at gå på internettet.

Flere oplysninger om administration af cookies

www.allaboutcookies.org indeholder en masse detaljerede oplysninger om cookies og hvordan man administrerer dem.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du fravælger retargeting og adfærdsbasseret annoncering, bedes du gå ind på Network Advertising Initiative på adressen www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.

Links til eksterne websteder

Bemærk, at Dyson ikke er ansvarlig for indhold på eksterne websteder. Vi opdaterer regelmæssigt links på vores websteder, men somme tider kan indhold på eksterne websteder være forældet eller upræcist.