Dyson AM05 Hot+Cool varmeblæser (hvid/sølv) Lad os få din maskine til at virke

Se alle trin

Vælg den relevante løsningsmulighed

Varmeblæseren har automatiske varmesikringer, der afbryder varmeblæseren, hvis den vælter eller overopheder. Hvis sikringen afbryder varmeblæseren, skal stikket til varmeblæseren tages ud, så den kan køle af.

Har det løst problemet?

Det er vi glade for at høre.

Tak, fordi du bruger Dysons online support.

Totalnulstilling

Tag maskinens stik ud, og lad den stå i 10 sekunder.

Har det løst problemet?

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Totalnulstilling

Tag maskinens stik ud, og lad den stå i 10 sekunder.

Isæt maskinens stik igen, og afprøv den.

Har det løst problemet?

Sørg for at trykke på den rigtige knap på fjernbetjeningen

Peg fjernbetjeningen direkte mod forenden af maskinen, mens der trykkes på knappen.

Har det løst problemet?

Totalnulstilling

Tag maskinens stik ud, og lad den stå i 10 sekunder.

Isæt maskinens stik igen, og afprøv den.

Har det løst problemet?

Ingen strøm

Kontroller, at husstandens el-installation fungerer.

Kontroller strømstikket og -ledningen for tegn på beskadigelse.

Prøv maskinen i en anden stikkontakt.

Har det løst problemet?

Sørg for at trykke på den rigtige knap på fjernbetjeningen

Peg fjernbetjeningen direkte mod forenden af maskinen, mens der trykkes på knappen.

1) Tænd/sluk

2) Spredning

3) Luftstrømshastighed

4) Temperaturregulering

Har det løst problemet?

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Kontroller og rengør maskinen

Rengøring af luftringen og bunden

Kontroller for hindringer, og fjern dem, hvis der er nogen.

Har det løst problemet?

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Maskinen fungerer

Dette er normalt, og maskinen fungerer, som den skal.

Har det løst problemet?

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Maskinen fungerer normalt

Dette er helt normalt.

Maskinen arbejder meget langsomt i standby for at holde luftstrømmen i gang hen over termostaten, så den hele tiden kan regulere temperaturen.

Der er ingen sikkerhedsproblemer.

Hvis lyden er forstyrrende, kan der slukkes for maskinen på stikkontakten for at stoppe lyden, eller maskinen kan flyttes i lokalet for at gøre lyden mindre tydelig.

Hvis der bliver bedt om at få mere at vide, skal det oplyses, at støjen skyldes, at nogle af de elektriske komponenter afgiver en frekvens, der nogle gange kan høres som en elektrisk brummelyd. Det berører ikke kun Dyson produkter.

Har det løst problemet?

Maskinen kan være meget varm at røre, hvis den har været brugt som varmeblæser i det seneste par timer. Rør ikke luftringens sider, før den er kølet af.

Sørg for at trykke på den rigtige knap på fjernbetjeningen

1) Tænd/sluk

2) Spredning

3) Luftstrømshastighed

4) Temperaturregulering

Har det løst problemet?

Vælg en anden funktion på fjernbetjeningen

Peg fjernbetjeningen direkte mod forenden af maskinen, mens der trykkes på en anden funktion.

Fungerer knapperne på selve fjernbetjeningen?

Afprøv knapperne på fjernbetjeningen

Luftstrømmen kan indstilles med luftstrømsknapperne på fjernbetjeningen.

Luftstrømmen kan også indstilles på maskinen. Brug den midterste reguleringsknap til at indstille luftstrømshastigheden.

Fungerer de øvrige funktioner på maskinen?

Du skal eventuelt bruge en reservedel.

Det ser ud til, at Fjernbetjening ikke fungerer. Du kan løse problemet ved at bestille en ny nedenfor.

Fjernbetjening

Varenr. 922662-07

Udskiftnings-fjernbetjening til din Dyson varmeblæser.

195 kr

Fjernbetjening

Fjernbetjening

Varenr. 922662-07

Udskiftnings-fjernbetjening til din Dyson varmeblæser.

195 kr

195 kr

Papirafprøvning

Luftstrømmen fra ventilatoren er kraftig og behagelig, når den er tændt. Luftstrømmen skal være kraftig nok til at løfte en avisside mere end 45 grader.

Hold en avis ca. 2 m fra maskinen, mens drejeknappen til regulering af luftstrømmen er på maksimum.

Løftes avisen mere end 45 grader?

Der må ikke bruges poler- eller rengøringsmiddel nogen steder på maskinen.

Tør maskinen af

Følgende steder bør kontrolleres og rengøres for at opretholde maskinens funktion.

Hus

Luftring

Har det løst problemet?

Varmeelementerne tændes et ad gangen, og derfor er dette forventeligt første gang, der tændes for maskinen.

Lad varmeblæseren være i gang i 1 minut ved den højeste temperaturindstilling.

Har det løst problemet?

Prøv maskinen igen ved 0° C

Første gang, varmeblæseren bruges, anvender den automatisk en temperatur, der er 1° C over den aktuelle rumtemperatur.

Derefter husker varmeblæseren den senest indstillede måltemperatur.

Varmeblæseren går ikke i gang, hvis måltemperaturen ikke er over rumtemperaturen.

Prøv maskinen igen ved en temperaturindstilling på 37° C.

Varmeblæseren går ikke i gang, hvis måltemperaturen ikke er over rumtemperaturen, eller hvis måltemperaturen er indstillet til 0° C til køling.

Prøv maskinen igen ved en temperaturindstilling på 0° C.

Har det løst problemet?

Prøv maskinen igen ved 37° C

Første gang, varmeblæseren bruges, anvender den automatisk en temperatur, der er 1° C over den aktuelle rumtemperatur.

Derefter husker varmeblæseren den senest indstillede måltemperatur.

Varmeblæseren går ikke i gang, hvis måltemperaturen ikke er over rumtemperaturen.

Prøv maskinen igen ved en temperaturindstilling på 37° C.

Har det løst problemet?

Afprøv spredningsfunktionen

Inden der tændes for ventilatoren, skal den placeres, hvor der ikke er hindringer for luftstrømmen eller spredningsfunktionen.

Kontroller, at fødderne er monteret rigtigt

Sørg for at montere alle fødderne på bunden af maskinen.

Stil ventilatoren på et fladt, skridsikkert underlag.

Har det løst problemet?

Vælg en anden funktion på fjernbetjeningen

Peg fjernbetjeningen direkte mod forenden af maskinen, mens der trykkes på en anden funktion.

Afprøv de øvrige knapper på fjernbetjeningen

1) Tænd/sluk

2) Spredning

3) Luftstrømshastighed

4) Temperaturregulering

Har det løst problemet?

Skift fjernbetjeningens batteri

Tryk på låget til fjernbetjeningens batterirum.

Løsn bunddelen, og tag den ud af fjernbetjeningen. Skift batteriet med et CR 2032-batteri.

Har det løst problemet?

Afprøv knapperne forrest på maskinen.

Fungerer knapperne på maskinen?

Sørg for at trykke på den rigtige knap på fjernbetjeningen

1) Tænd/sluk

2) Spredning

3) Luftstrømshastighed

4) Temperaturregulering

Har det løst problemet?

Kontroller, at bunden på bundsektionen ikke er gået løs. Det ses som et synligt mellemrum.

Hvis der er et synligt mellemrum, skal der trykkes ned på luftringen med et fast tryk, indtil bunden klikker på plads.

Har det løst problemet?

Forklaring af måltemperatur

Den indstillede temperatur på maskinen er måltemperaturen for lokalet, og ikke ventilatortemperaturen.

Temperaturen fra ventilatoren i varmefunktionen ændres ikke.

Har det løst problemet?

Vælg den relevante løsningsmulighed

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Tør maskinen af

Følgende steder bør kontrolleres og rengøres for at opretholde maskinens funktion.

Hus

Luftring

Har det løst problemet?

Afprøv knapperne på fjernbetjeningen

Peg fjernbetjeningen direkte mod forenden af maskinen, mens der trykkes på knappen.

Har det løst problemet?

En typisk årsag til fejl E er, hvis der slukkes for maskinen direkte på stikkontakten, eller stikket tages ud, mens ventilatoren er i gang.

Sluk for ventilatoren på tænd/sluk-knappen fremover enten på fjernbetjeningen eller på huset.

Tag maskinens stik ud i mindst 5 sekunder, eller indtil lampen slukker.

Isæt maskinens stik igen, og afprøv den.

Har det løst problemet?

Dette problem kan opstå, hvis maskinen er i gang, og strømmen slås fra, hvis f.eks. stikket tages ud, i tilfælde af strømafbrydelse mv.

Tag maskinens stik ud i mindst 5 sekunder, eller indtil lampen slukker.

Isæt maskinens stik igen, og afprøv den.

Har det løst problemet?

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Du skal eventuelt bruge en reservedel.

Det ser ud til, at Fjernbetjening ikke fungerer. Du kan løse problemet ved at bestille en ny nedenfor.

Fjernbetjening

Varenr. 922662-07

Udskiftnings-fjernbetjening til din Dyson varmeblæser.

195 kr

Fjernbetjening

Fjernbetjening

Varenr. 922662-07

Udskiftnings-fjernbetjening til din Dyson varmeblæser.

195 kr

195 kr

Det ser ikke ud til, at vi kan finde en løsning online.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte vores kundesupport.

Sådan vippes maskinen

Placer maskinen på et fladt, stabilt underlag.

Vip luftringen en anelse frem.

Luftringen skal blive i den samme stilling, som den stod i før.

Har det løst problemet?

Hvor skal maskinen rengøres

Følgende steder bør kontrolleres og rengøres for at opretholde maskinens funktion.

• Luftringen: Rengør med en tør eller fugtig klud.
  • Huset: Rengør med en tør klud.
  • Yderkappen: Rengør med en tør klud eller blød børste.

ADVARSEL: Der må ikke bruges poler- eller rengøringsmiddel nogen steder på maskinen.