Dyson Cool AM03 piedestalventilator (hvid/sølv) Lad os få din maskine til at virke

Se alle trin

Vælg den relevante løsningsmulighed

Udskiftning af fjernbetjeningens batteri

Skift batteriet med et CR 2032-batteri.

Følg vejledningen i videoen.

Er der andet, vi kan hjælpe med?

Det er vi glade for at høre.

Tak, fordi du bruger Dysons online support.

Vælg den relevante løsningsmulighed

Sørg for at trykke på den rigtige knap på fjernbetjeningen

Tænd/sluk

Luftstrøm

Spredning

Peg fjernbetjeningen direkte mod forenden af maskinen, mens der trykkes på knappen.

Har det løst problemet?

Det er vi glade for at høre.

Tak, fordi du bruger Dysons online support.

Skift batteriet

Løsn bunddelen, og tag den ud af fjernbetjeningen. Skift batteriet med et CR 2032-batteri.

Har det løst problemet?

Afprøv maskinen

Brug den midterste reguleringsknap til at indstille luftstrømshastigheden.

Ændres lufthastigheden ved at bruge knapperne på maskinen?

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Det ser ikke ud til, at vi kan finde en løsning online.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte vores kundesupport.

Afprøv maskinen

Sluk for maskinen, og tag stikket ud.

Tag maskinens stik ud i mindst 5 sekunder, eller indtil lampen slukker.

Isæt maskinens stik igen, og afprøv den.

Har det løst problemet?

Prøv tænd/sluk-knappen på huset.

Tænd/sluk

Spredning

Luftstrøm

Fungerer knapperne på maskinen?

Sørg for at trykke på den rigtige knap på fjernbetjeningen

Peg fjernbetjeningen direkte mod forenden af maskinen, mens der trykkes på knappen.

Tænd/sluk

Luftstrøm

Spredning

Har det løst problemet?

Sørg for at trykke på den rigtige knap på fjernbetjeningen

Tænd/sluk

Luftstrøm

Spredning

Har det løst problemet?

Ingen strøm

Kontroller, at husstandens el-installation fungerer.

Kontroller strømstikket og -ledningen for tegn på beskadigelse.

Prøv maskinen i en anden stikkontakt.

Har det løst problemet?

Det ser ikke ud til, at vi kan finde en løsning online.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte vores kundesupport.

Kontroller for hindringer.

Tag luftringen af teleskopstanderen ved at trække forsigtigt i luftringen.

Tag teleskopstanderen af huset ved at dreje den mod uret.

Kontroller luftringen og teleskopstanderen for fremmedlegemer eller hindringer.

Kontroller, at pakningen ikke er beskadiget eller mangler, og at der ikke er synlige urenheder på huset.

Saml maskinen igen, og afprøv den.

Har det løst problemet?

Luftstrømmen fra ventilatoren er kraftig og behagelig, når den er tændt. Luftstrømmen skal være kraftig nok til at løfte en avisside mere end 45 grader.

Hold en avis ca. 2 m fra maskinen, mens drejeknappen til regulering af luftstrømmen er på maksimum.

Løftes avisen mere end 45 grader?

Tag luftringen af teleskopstanderen ved at trække forsigtigt i luftringen.

Tag teleskopstanderen af huset ved at dreje den mod uret.

Kontroller luftringen og teleskopstanderen for fremmedlegemer eller hindringer.

Kontroller, at pakningen ikke er beskadiget eller mangler, og at der ikke er synlige urenheder på huset.

Saml maskinen igen, og afprøv den.

Har det løst problemet?

Afprøv maskinen

Inden der tændes for ventilatoren, skal den placeres, hvor der ikke er hindringer for luftstrømmen eller spredningsfunktionen.

Tænd for maskinen.

Når maskinen er tændt, skal der lyse blåt rundt om tænd/sluk-knappen.

Kontroller, at fødderne er monteret rigtigt

Sørg for at montere alle fødderne på bunden af maskinen.

Stil ventilatoren på et fladt, skridsikkert underlag.

Har det løst problemet?

Sørg for at trykke på den rigtige knap på fjernbetjeningen

Tænd/sluk

Luftstrøm

Spredning

Har det løst problemet?

Sørg for at trykke på den rigtige knap på fjernbetjeningen

Tænd/sluk

Luftstrøm

Spredning

Peg fjernbetjeningen direkte mod forenden af maskinen, mens der trykkes på knappen.

Har det løst problemet?

Vælg en anden funktion på fjernbetjeningen

Peg fjernbetjeningen direkte mod forenden af maskinen, mens der trykkes på en anden funktion.

Fungerer de øvrige funktioner på fjernbetjeningen?

Skift fjernbetjeningens batteri

Skift batteriet med et CR 2032-batteri.

Følg vejledningen i videoen.

Har det løst problemet?

Afprøv maskinen

Sluk for maskinen, og tag stikket ud.

Tag maskinens stik ud i mindst 5 sekunder, eller indtil lampen slukker.

Isæt maskinens stik igen, og afprøv den.

Har det løst problemet?

Prøv tænd/sluk-knappen på huset.

Tænd/sluk

Luftstrøm

Spredning

Har det løst problemet?

Det er vi glade for at høre.

Tak, fordi du bruger Dysons online support.

Vælg den relevante løsningsmulighed

Det ser ikke ud til, at vi kan finde en løsning online.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte vores kundesupport.

Tør maskinen af

Følgende steder bør kontrolleres og rengøres for at opretholde maskinens funktion.

Luftringen: Rengør med en tør klud.

Huset: Rengør med en tør klud.

Yderkappen: Rengør med en tør klud eller blød børste.

Har det løst problemet?

Afprøv maskinen

Dette problem kan opstå, hvis maskinen er i gang, og strømmen slås fra, hvis f.eks. stikket tages ud, i tilfælde af strømafbrydelse mv.

Tag maskinens stik ud i mindst 5 sekunder, eller indtil lampen slukker.

Isæt maskinens stik igen, og afprøv den.

Har det løst problemet?

Afprøv maskinen

Dette problem kan opstå, hvis maskinen er i gang, og strømmen slås fra, hvis f.eks. stikket tages ud, i tilfælde af strømafbrydelse mv.

Tag maskinens stik ud i mindst 5 sekunder, eller indtil lampen slukker.

Isæt maskinens stik igen, og afprøv den.

Har det løst problemet?

Tag maskinens stik ud i mindst 5 sekunder, eller indtil lampen slukker.

Isæt maskinens stik igen, og afprøv den.

Har det løst problemet?

Afprøv fjernbetjeningen

Peg fjernbetjeningen direkte mod forenden af maskinen, mens der trykkes på knappen.

Tænd/sluk

Luftstrøm

Spredning

Har det løst problemet?

Saml maskinen

Sæt huset på bunden med pilene ud for hinanden.

Drej bunden med uret, så den klikker på plads.

Sæt teleskopstanderen på bunden med pilene ud for hinanden.

Når teleskopstanderen er placeret rigtigt, skal den drejes med uret for at fastlåse den.

Sæt luftringen på teleskopstanderen.

Fjernbetjeningen kan sættes fast magnetisk oven på luftringen.