Billede af Dyson V11's click-in-batteri

Ægte Dyson-dele

Kun ved at bruge ægte Dyson-dele sikrer du, at din maskine fortsætter med at arbejde som tilsigtet, og at din garanti forbliver intakt. Derudover kommer hver del eller værktøj med 12 ¨måneders garanti.

Billede af Dyson V11, hvor click-in-batteriet er fjernet.

Valg af batteri

Vær opmærksom på, at støvsugerne Dyson V11™ anvender to batterityper. Nogle bruger et click-in-batteri, mens andre anvender et standard screw-in-batteri. Det er vigtigt at vide, hvilket batteri der skal anvendes til din Dyson V11™ støvsuger. Tjek din maskine dér, hvor håndtaget møder batteriet. Hvis der er en stor rød knap, der frigiver dit batteri, skal din maskine have et click-in-batteri. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du vælge et standard screw-in-batteri.

Sådan udskifter du reserve- eller click-in-batteriet til din Dyson V11™ støvsuger

Dette batteri er kompatibelt med Dyson V11 Outsize og den ledningsfrie støvsuger Dyson V11 (click-in).

Afspil videoen: Sådan udskifter du reserve- eller click-in-batteriet i støvsugeren Dyson V11