Filter til Dysons luftrenser

Reservefilter til Dyson Pure Cool Link™ Luftrenser

543 kr
Informationsikon

Vi anbefaler, at du udskifter dit filter hvert år. Det skyldes, at filtre med tiden kan blive tilstoppet takket være de forurenende stoffer og endda sende ubehagelige lugte tilbage i rummet.

Combi 360° glas-HEPA og aktiveret kulfilter

Reservefiltre, designet til din maskine

Dysons filtre til luftrensere er udviklet af de samme ingeniører, der står bag Dyson-maskinerne. Fremstillet af borosilikatmikrofibre, som er foldet hundredvis af gange, fanger de gasser og 99,95% ultrafine partikler.* Eftersom de er helt forseglede, opfanger filtrene de forurenende stoffer i stedet for at sende dem tilbage i rummet.

*Testet for filtreringseffektivitet ved 0,1 mikrometer (EN1822) Hastighed for indfangelse af gas varierer.

Udskiftning af filteret

Din maskines LCD-skærm fortæller dig, hvornår filteret er fyldt op.