Reservebatteri til din Dyson V11™ støvsuger

Vi anbefaler, at du følger vores online fejlfindingsguide, inden du foretager et køb, så du sikrer dig, at du rent faktisk har brug for et reservebatteri. Klik på Fejlfinding i toppen af denne side.

720 kr

Ægte Dyson-dele

Kun ved at bruge ægte Dyson-dele sikrer du, at din maskine fortsætter med at arbejde som tilsigtet, og at din garanti forbliver intakt. Derudover kommer hver del eller værktøj med 12 ¨måneders garanti.

Billede af støvsugeren V11

Valg af batteri

Vær opmærksom på, at Dyson V11™ støvsugerne gør brug af to forskellige batterityper. Nogle bruger et click-in-batteri, mens andre anvender et standard screw-in-batteri. Tjek din maskine dér, hvor håndtaget møder batteriet. Dette batteri på denne side er kompatibelt med den ledningsfrie støvsuger Dyson V11. Klik på linket nedenfor for at købe click-in-batteriet, der er kompatibelt med Dyson V11™ Outsize og Dyson V11™ (click-in).

Sådan monteres reservebatteriet til støvsugeren Dyson V11™

Din maskine kan afvige fra eksemplet, men den viste proces forbliver den samme.

• Udskiftning af batteri i Dyson V11™

Only Dyson gives you: