Reservebatteri til din Dyson V11™ støvsuger

Vi anbefaler, at du følger vores online fejlfindingsguide, inden du foretager et køb, så du sikrer dig, at du rent faktisk har brug for et reservebatteri. Klik på Fejlfinding i toppen af denne side.

Ikke på lager p.t.
754 kr

1 års garanti

Et års garanti på reservedele og tilbehør.

Fleksibel levering

Gratis og fleksibel levering til dit hjem eller til nærmeste udleveringssted. Gratis retur.

Ægte Dyson-værktøjer

Dyson har et stort udvalg af originaltilbehør og reservedele, som du nemt kan bestille via vores hjemmeside.

Dyson support

Professionel kundeservice, seks dage om ugen. Ring til os på 80705843 eller send en e-mail til owner.support@support.dyson.dk.

Ægte Dyson-dele

Kun ved at bruge ægte Dyson-dele sikrer du, at din maskine fortsætter med at arbejde som tilsigtet, og at din garanti forbliver intakt. Derudover kommer hver del eller værktøj med 12 ¨måneders garanti.

Billede af støvsugeren V11

Valg af batteri

Vær opmærksom på, at Dyson V11™ støvsugerne gør brug af to forskellige batterityper. Nogle bruger et click-in-batteri, mens andre anvender et standard screw-in-batteri. Tjek din maskine dér, hvor håndtaget møder batteriet. Dette batteri på denne side er kompatibelt med den ledningsfrie støvsuger Dyson V11. Klik på linket nedenfor for at købe click-in-batteriet, der er kompatibelt med Dyson V11™ Outsize og Dyson V11™ (click-in).

Sådan monteres reservebatteriet til støvsugeren Dyson V11™

Din maskine kan afvige fra eksemplet, men den viste proces forbliver den samme.

Afspil videoen: Sådan monterer du reservebatteriet i din Dyson V11™ støvsuger