Billede, der viser Dyson V11-støvsugeren, når click-in-batteriet er fjernet.

Originalt reserve- eller ekstra Dyson V11™ støvsugerbatteri

Valg af batteri

Vær opmærksom på, at støvsugerne Dyson V11™ gør brug af to forskellige batterier. Nogle bruger et click-in-batteri, mens andre anvender et standard screw-in-batteri. Det er vigtigt at vide, hvilket batteri der skal anvendes til netop din Dyson V11™ støvsuger. Tjek din maskine dér, hvor håndtaget møder batteriet. Hvis der er en stor rød knap, der frigiver dit batteri, skal din maskine have et click-in-batteri. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du vælge det standard-indbyggede batteri.

Reserve- eller ekstra Dyson V11™ click-in-batteri

Kompatibel med:

Dyson V11™ ledningsfri støvsuger (click-in)

Udskiftning af støvsugerbatteriet i Dyson V11™

Kompatibel med:

Dyson V11™ ledningsfri støvsuger

Ægte Dyson-dele

Kun ved at bruge ægte Dyson-dele sikrer du, at din maskine fortsætter med at arbejde som tilsigtet, og at din garanti forbliver intakt. Derudover kommer hver del eller værktøj med 12 ¨måneders garanti.