Kontakt os

Ekspert kundeservice, 6 dage om ugen.

Online support

Live chat

Brug knappen Live chat nederst til højre på din skærm for at tale direkte med en Dyson-ekspert.

Sociale medier

Twitter: @askdyson

YouTube: youtube.com/dyson

Ekspert kundeservice

Ring til os +4580705843

Vores danske hjælpelinje er åben:

mandag til fredag fra kl. 9.00-16.00
samt lørdag fra kl. 9.00-14.00

For erhvervskunder

Hvis du er en virksomhed/professionel kunde, bedes du venligst oplyse nedenstående oplysninger, så vi kan give dig en skræddersyet support.

Kontakt os

Ring til os på +45 80705002

E-mail os på SalesProfessional@dyson.dk

Registrér en maskine

Aktivér garantien for din håndtørrer eller lampe.

Registrér en maskine

Installation og specifikationer

Udforsk de tekniske specifikationer og installationsvejledninger.

Se maskinspecifikationer

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Her finder du den support, du har brug for til din maskine - Dyson-eksperterne er klar til at hjælpe dig.

Guider og manualer

Sådan får du det bedste ud af din Dyson-maskine.

Se alle guides og manualer

Reservedele og tilbehør

Ægte Dyson-dele holder din maskine kørende.

Finde reservedele og tilbehør

Reservebatterier

Køb alle rensefiltre

Fejlfinding

Vores trin for trin-værktøj hjælper dig med at få din maskine til at fungere på ny.

Start fejlfinding