Kontakt os

Ekspert kundeservice, 6 dage om ugen.

Online support

Leveringsinformation og returneringer

Se leveringsinformation, tidsplaner, gebyrer og returneringer.

Se leveringsinformation

Fejlfinding

Vores trin for trin-værktøj hjælper dig med at få din maskine til at fungere på ny.

Start fejlfinding

Reservedele og tilbehør

Ægte Dyson-dele holder din maskine kørende.

Finde reservedele og tilbehør

Reservebatterier

Køb alle rensefiltre

Live chat

Brug knappen Live chat nederst til højre på din skærm for at tale direkte med en Dyson-ekspert.

Sociale medier

Til privatkunder

Ring til os 80705843

Vores danske hjælpelinje er åben:

mandag til fredag fra kl. 9.00-18.00
samt lørdag fra kl. 9.00-14.00

Email

Send os en e-mail på owner.support@support.dyson.dk

For at vi skal kunne hjælpe dig så hurtigt som muligt, vil du være så venlig at give følgendeos informationer:

Fulde navn

Fulde adresse inkl postnummer

Telefonnummer

Serienummer

Hvad kan vi gøre for at hjælpe dig?

For erhvervskunder

Hvis du er en virksomhed/professionel kunde, bedes du venligst oplyse nedenstående oplysninger, så vi kan give dig en skræddersyet support.

Kontakt os

Ring til os på 80705002

E-mail os på ServiceProfessional@dyson.dk

Installation og specifikationer

Udforsk de tekniske specifikationer og installationsvejledninger.

Se maskinspecifikationer

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Her finder du den support, du har brug for til din maskine - Dyson-eksperterne er klar til at hjælpe dig.

Guider og manualer

Sådan får du det bedste ud af din Dyson-maskine.

Se alle guides og manualer

Reservedele og tilbehør

Ægte Dyson-dele holder din maskine kørende.

Finde reservedele og tilbehør

Reservebatterier

Køb alle rensefiltre

Fejlfinding

Vores trin for trin-værktøj hjælper dig med at få din maskine til at fungere på ny.

Start fejlfinding