Børstemundstykke | Dyson.dk
Groom tool image

Børst. Sug. Væk.

Dyson groom motif

Dyson Engineering

Løse hår suges direkte ind i støvsugeren

Når man har brugt andet udstyr til børstning af hunden, skal man ofte rengøre rummet, udstyret og derefter sig selv.

Dysons hundebørstemundstykke fjerner håret direkte fra hunden, før det flyver rundt i hele huset. Det opsamlede hår suges derefter direkte ind i støvsugeren.

Groom tool close up

Mere behageligt for hunden

Dysons hundebørstemundstykke er beregnet til at fjerne løse hår med færre børstetag, så det bliver behageligere for hunden.

Bristles close up

Smartere børstehår

Mundstykket har 364 børstehår, der er placeret i to grupper – en gruppe på hver side af sugekanalen. Hvert børstehår har en diameter på 0,3 mm. De står i en vinkel på 35°, så når mundstykket trykkes ned, kommer de til at stå i oprejst position. Derved trænger de gennem hele pelsen og får fat i løse hår.

Groom tool in motion

Opfanger allergener under børstning af hunden

Dysons hundebørstemundstykke fjerner døde hudceller og løse hår, så allergenerne opfanges og ikke spredes overalt i hjemmet.

One hand control

Indstilling med én hånd

Justering af børstehårenes længde og skift mellem børstning, selvrensning og opbevaringsindstilling foregår ved hjælp af tommelfingeren. Der er ingen besværlige knapper.

Medium and long fur

Til mellemlang og lang pels

Dysons hundebørstemundstykke er beregnet til brug på voksne hunde med mellemlang og lang pels. Det frarådes dog at bruge det til hunde med ulden pels, f.eks. en komondor eller puli.

Groom close up

Køb hundebørstemundstykket

Dyson Groom motif

Børst. Sug. Væk.

Køb nu