Seneste tilbehør til Dyson støvsugere | officiel site | Dyson.dk

Nyeste Dyson mundstykker

Dyson Engineering

Dyson Groom tool

Problemfri pelspleje

Dysons hundebørstemundstykke fjerner løse hår direkte fra hunden, før den fælder overalt i huset. Derefter renser mundstykket sig selv ved at suge hårene på børstehårene direkte op i støvsugeren. Virkelig hygiejnisk.

Flexi crevice tool

Mundstykker til svært tilgængelige steder

Dysons ingeniører har udviklet mundstykker, der gør det nemt at rengøre svært tilgængelige steder – små mellemrum, højtsiddende hjørner og under lave møbler. Mundstykkerne omfatter Up-top mundstykket, der drejes, når der skal støvsuges oven på svært tilgængelige overflader, og Flexi fugemundstykket, der er bøjeligt, så der kan støvsuges omkring hjørner.

Tools for all surfaces

Mundstykker til alle overflader

Der findes Dyson mundstykker til rengøring af mange forskellige overflader overalt i hjemmet – oppe, nede og midt imellem. Den bløde støvekost har bløde børstehår til skånsom støvsugning af f.eks. lampeskærme, persienner og computertastaturer. Mundstykket til indgroet snavs har stive børstehår, der løsner genstridigt snavs på gulvtæpper. Og det leddelte mundstykke til hårde gulve har bløde børster, der skånsomt fjerner snavs fra trægulve og andre sarte gulvtyper.

Mattress tool

Mundstykker til fjernelse af støv og allergener

Dysons mundstykker er beregnet til at fjerne støv og allergener i hjemmet. Et af mundstykkerne er madrasmundstykket, der har fnugfjernere på for- og bagkanten, der samler, sammenruller og derefter slipper fibre løs i luftstrømmen, hvor de suges væk.

Allergens

Videnskaben bag fjernelse af allergener fra hjemmet

Dysons mikrobiologilaboratorium blev oprettet i 2001 og har udstyr, man som regel oftere forbinder med hospitalslaboratorier. Dysons forskere bruger laboratoriet til at forske i metoder til bortskaffelse af allergener for at gøre boliger renere og mere sikre for allergikere. Det gør de ved at dyrke og studere allergener, der forekommer i boliger. De har endda en støvmidefarm, og midernes allergifremkaldende fæces bruges til cyklon- og funktionstest.

Dysolv image

Fjerner pletter og indgroet snavs

Udover mundstykker til at fjerne støv og snavs forskellige steder i hjemmet, fremstiller Dyson også tilbehør til at fjerne pletter og indgroet snavs. Zorb™ pulver til gulvtæppepleje kan bruges til at bevare et nyt gulvtæppes udseende uden tæpperensning. Dyzolv™ pletfjerner indeholder fire aktive stoffer til at fjerne pletter fra gulvtæpper.