Ledningsfri.
Problemfri.

Få det maksumale ud af din Dyson V8 støvsuger

Kundeområde

Klar til at gå i gang? Læs mere for at få gode råde og vejledning om vedligeholdelse af din støvsuger, så du får det fulde udbytte af den.


Kig med og lær din støvsuger bedre at kende

 

For længere driftstid

Støvsugeren er indstillet fra fabrikkens side til maks. funktion for at klare vanskelige opgaver. For at opnå den fulde driftstid på 40 minutter skal du skifte til normal funktion. Dette er normalt nok til at gøre hele hjemmet rent.


 

Tømning af støvbeholder

Vores nye system til tømning af støvbeholderen skraber kappen ren i én bevægelse, så du aldrig behøver at røre ved snavset. Træk i det røde greb oven på støvsugeren, indtil kappen er helt åben, for at tømme støvbeholderen.

Let tilgængelig ladestation

Ladestationen kan sættes fast på væggen, så din støvsuger er let tilgængelig, når den lader op. Lad støvsugeren lade op, når den ikke bruges, for at opretholde driftstiden. Og takket være den intelligente oplader, vil den ikke overophede.

Direct drive-mundstykke

Kan bruges til alle gulvtyper. De avancerede funktioner til rengøring af tæpper presser mundstykket dybt ned for at fjerne støv, hår fra kæledyr og endda genstridigt snavs.

Soft roller-mundstykke

Vores første bløde mundstykke er specielt designet til rengøring af hårde gulve. Det opfanger store og små partikler samtidigt, så den nemt pløjer igennem selv meget snavsede tæpper.

 

Vælg det rette redskab til opgaven

Din Dyson V8-støvsuger leveres med et komplet sæt specialmundstykker til at fjerne snavs i hele hjemmet. De er lette at klikke af og på takket være de nye kvikudløsere.

Motoriseret minitilbehør

Brug dette redskab i håndholdt funktion til at fjerne snavs fra besværlige steder - såsom trapper, møbelstof og biler. Det er også ideelt til rengøring af madrasser.

Kombinationstilbehør

Tryk på udløserknappen for at konvertere mundstykket til en støvkost. Kan bruges som stangstøvsuger eller håndholdt støvsuger til at rengøre udluftningshuller, bordplader, bagagerum og gelændere.

Sprækkemundstykke

Kan også bruges til stangstøvsuger eller håndholdt støvsuger, når man skal nå ind i hjørner og snævre sprækker. Rengøring langs paneler, billedrammer og mellem puder.

Det er lige så vigtigt for os,
som det er for dig, at din
Dyson støvsuger
vedligeholdes

Besøg vores YouTube-kanal for at få gode råd om, hvordan man vasker filteret, rengør børstepanelet og meget mere. Du kan også kontakte os direkte via nedenstående links.

Spørg Dyson

Vi er her for at hjælpe dig

Dyson er meget mere end det apparat, du har modtaget. Det er også den support, vi yder under hele apparatets levetid. Vores eksperter står til rådighed med råd og vejledning, hvis du har brug for det, via vores helpline, pr. e-mail eller online.

Online

dyson.dk/support

Email

help@dyson.dk

Sociale medier

Tweet: @AskDyson
Facebook: Facebook.com/DysonDanmark

Gratis telefonnummer

+45 80705843