Teknologi | Dyson Cyclone V10 ledningsfrie støvsugere

Oplev
Dyson Cyclone V10™

Klik på fanerne for at læse mere

Teknologi

Banebrydende teknologier.

Dysons digitalmotor V10.

Den mindste, letteste og dog mest kraftfulde motor Dyson nogensinde har produceret.  Dens keramiske aksel er hærdet ved 1600°C og tre gange så hård som stål, dog halv så tyk. Idet rotoren er flyttet fra foran på motoren til bagpå, trækker turbinebladene kold luft ind for at reducere temperaturen og gør det muligt for motoren at rotere med op til 125.000 omdrejninger i minuttet.  Hvilket genererer den samme kraftig sugeevne som en støvsuger med ledning.¹

¹ Sugning testet iht. EN 60312-1 CL5.8 og CL5.9 ved røret/slangen, med en fuld beholder, testet i MAX-funktion.

Globale patenter og ansøgte patenter på Dyson Cyclone V10™-teknologier.

G-kraft genereret indeni hver af de 14 cykloner.

Lag af papirstyndt, lamineret stål genererer magnetiske felter, som roterer motoren.

"Det er opfindsomheden, som adskiller Dyson fra andre støvsugerproducenter. Cykloner som genererer 79.000g for at separere støv. Nyskabende digitale motorer som er mindre, hurtigere og mere kraftfulde.  Det er vores passion. Det er derfor andre støvsugere ikke er helt ligesom en Dyson-støvsuger."

James Dyson -Ingeniør

14 cykloner.

Genererer en styrke på mere end 79.000G for at slynge mikroskopiske partikler — såsom pollen og selv bakterier — ind i beholderen. Ved at arrangere hver af de 14 cykloner tæt omkring den centrale aksel på maskinen glider luft mere effektivt igennem dem.  Når cyklonen indsnævres, accelereres luftens hastighed fra 70 km/t til 190 km/t, og skaber derved den styrke, som der skal til for at opfange fine partikler.

Syv-cellet, energitæt batteri.

Dyson Cyklone V10™-støvsugerens litium-ion-batteri har en celle mere end Dyson V8-støvsugeren, og fungerer ved en højere spænding, og skaber mere styrke. Men fordi hver af de syv højkapacitets-nikkel-kobalt-aluminium katoder er mindre vejer batteriet ikke mere. Det indbyggede LED-systems diagnosticering og højdesensorer gør det muligt for maskinen automatisk at optimere strømforsyningen til mundstykket når som helst. Så sugeevnen ikke formindskes.

Linjekonfiguration. 20% mere sugeevnen.²

Peg og tøm-tilpasningen af motoren, beholderen og cyklonen gør det muligt at trække luften direkte fra mundstykket ind i cyklonerne i en lige linje. Dette, kombineret med den mere kraftfulde Dyson digitalmotor V10, øger sugeevnen til 150 luftwatts -hvilket er 20 % mere end Dyson V8™-støvsugeren.

Dyson V8™ støvsugeren.

Dyson Cyclone V10™ støvsugeren.

²20% more suction power than the Dyson V8™ vacuum.

Komplet systemfiltrering.

Med en lufttæt pakning omkring cyklonsamlingen og en gummiforsegling under tryk omkring det avancerede filter er hele systemet forseglet - og forhindrer støv, allergener og bakterier fra at slippe ud i luften. Dette betyder, at støvsugeren holder på 99,97 % af støvet på helt ned til 0,3 mikron og udskiller luft, som er renere end den luft, som du indånder. 3 Med filtrene før og efter motoren kombineret i en enhed for nemmere vedligeholdelse.

³Testet iht EN 60312-1 5.11. Testet i MAX-funktion.

Udviklet med akustik i højsædet.

En aerodynamisk motorbeholder regulerer luftstrømmens vej omkring motoren og reducerer støjende turbulens.  Det er kombineret med akustisk materiale for at absorbere vibrationer, et filter bag ved motoren som dæmper lyd og et akustisk panel som reducerer støjen yderligere ved at blokere synsfeltet fra lydkilden.