Min Dyson V10 | Dyson Cyclone V10 ledningsfrie støvsugere

Oplev
Dyson Cyclone V10™

Klik på fanerne for at læse mere

Min Dyson V10

Få mest muligt ud af din Dyson Cyclone V10™-støvsuger

Din Dyson Cyclone V10™-støvsuger har en række funktioner, der sikrer en effektiv og nem rengøring. Nedenfor finder du nyttige informationer, så du får mest muligt ud af din støvsuger.

Sådan bruger du din støvsuger

Ny tømmefunktion

Vores nye in-line-konfiguration muliggør en "peg og skyd"-tømning, hvor snavs bliver skudt ned i beholderen på hygiejnisk vis. Det er nemt og hurtigt kan tømme beholderen, så snart dette når til MAX-markeringen.

Opnå en maksimal brugstid

Din støvsuger er forhåndsindstillet til at levere en maksimal sugekraft, når du pakker den ud. Brugstiden varierer alt afhængigt af tilstand og mundstykke, men brug sugeindstilling 1, hvis du ønsker en maksimal brugstid.

Lettilgængelig opladerstation

Opladerstationen kan fastgøres på væggen, så støvsugeren er lettilgængelig, mens den lader op. Opladning mellem de forskellige anvendelser er en nem måde at sikre en maksimal brugstid på, og via den intelligente opladning overopheder maskinen ikke.

Direct drive-mundstykke

Mundstykket kan anvendes på alle gulvtyper. Via de avancerede funktioner til rengøring af gulvtæpper går det ned i dybden, så du kan fjerne støv, hår fra dyr og endda størknet snavs.

Soft roller-mundstykke

Mundstykket er specialudviklet til rengøring af hårde gulve. Det opfanger større og mindre genstande, samtidig med at det kan anvendes på meget snavsede overflader.

Vælg det rigtige mundstykke til opgaven

Din Dyson Cyclone V10™-støvsuger har specialiserede mundstykker til at fjerne snavs overalt i dit hjem. De kan nemt og hurtigt skiftes ved hjælp af de smarte fastgørelsesmekanismer.

Motoriseret minitilbehør

Anvend dette mundstykke i håndholdt tilstand til at fjerne al slags snavs på sværttilgængelige områder, eksempelvis på trapper og i biler. Det er ideelt til hår fra kæledyr eller størknet snavs.

Kombinationsmundstykke

Tryk på udløserknappen, så du konverterer mundstykket til en støvbørste. Det kan anvendes med en forlænger eller i håndholdt tilstand til at rengøre ventilationsriste, borde, bagagerum eller trappegelændere.

Mundstykke til sprækker

Mundstykket kan også anvendes med en forlænger eller i håndholdt tilstand til at nå snavs og genstande i hjørner og på sværttilgængelige steder. Rengør langs gulvlister, billedrammer og mellem puder.

Vedligeholdelse af din Dyson-maskine er en lige så vigtig ting for os, som det er for dig

Besøg vores YouTube-kanal og få tips til vask af filter, rengøring af børsteholderen med mere. Eller kontakt os direkte ved at bruge nedenstående links.

Hvordan var din første oplevelse?