Dyson Lightcycleᵀᴹ -Lampe | Oversigt | Dyson.dk

Oplev Dyson Lightcycle™

Free delivery icon

Gratis fragt

Gratis 2 års garanti


Giver den rette type lys til det rette tidspunkt på dagen.

Intelligent sporing af lokalt dagslys. Med en lyskvalitet, der varer 60 år.1

"Vores kroppe påvirkes af dagslysets skiftende spektrum af farve og lysstyrke. Derfor tilpasser vores nye lampe sig dagslyset, hvor du bor."

Jake Dyson, Chefingeniør

Lyskvalitet, der varer i årtier

Uden den rette afkøling overophedes LED-pærer hurtigt, så lyset falmer og misfarves. Lightcycle™-lampen anvender varmerørsteknologi til effektivt at nedkøle LED-pærer, hvilket beskytter lyskvaliteten i 60 år.1 Det gør den i stand til pålideligt at tilpasse sin farve og lysstyrke.

Intelligent tilpasning. Til tidspunkt på dagen, alder og opgave.

Se, hvordan Lightcycle™ lampen sporer, føler og tilpasser lyset – optimal understøttelse af belysningen gennem hele dagen.

Vi kan tilbringe op til 90 % af vores tid indendøre.2 Og alligevel kan dårlig belysning påvirke vores øjne og endda vores velvære.3

Lightcycle™ lampen er designet til at forbedre synsskarpheden.3

Selvom du ikke bemærker det, kan lav, blændende eller flimrende belysning forårsage overanstrengelse af øjnene.4 Lightcycle™-lampen giver mere end 1.000 lux lysstyrke kombineret med beskyttelse mod blænding og lav optisk flimren5 – større end det anbefalede niveau ved læsning.3

Sporing af dagslys. Til det rette lys på det rette tidspunkt på dagen.

I modsætning til andre lamper, som blot lyser konstant, tilpasser Lightcycle™ lampen sin farve, temperatur og lysstyrke i løbet af dagen. Så den tilpasser det blå lys alt efter dit lokale dagslys og sørger for den rette belysning til tidspunktet på dagen.

Automatisk tilpasning af lysstyrken alt efter din alder

Efterhånden som vi bliver ældre, svækkes vores øjenmuskler, og linsen hærdes, så vi har brug for op til fire gange mere lys.3 Lightcycle™-lampen tilpasser automatisk den anbefalede lysstyrke til netop din alder.

Det rette lys lige ved hånden

Personligt tilpasset lys er gjort muligt med Dyson Link-appen.6 Den kommunikerer løbende med lampen for at tilpasse sig din placering og daglige rutiner.

Download Dyson Link-appen