Dyson Cyclone V10 - Støvsugere for dyreejere | Dyson.dk

Udviklet til
hjem med kæledyr  Det mest kraftfulde sug fra en ledningsfri støvsuger.1

 

1Testet i henhold til ASTM F558, standard for ledningsfri støvsuger med stang.

Free delivery

Gratis levering

2 year guarantee

Gratis 2 års garanti

Dybdegående rengøring

Dyr elsker at udforske omgivelserne, men dermed efterlader de også fodspor, hår og død hud, der sviner og kan udløse allergiske reaktioner. Dysons digitale V10-motor cirkulerer med op til 125.000 rpm, med et kraftfuldt sug til følge. Så uanset hvor dine dyr leger, har Dyson Cyclone V10™ den nødvendige kraft til at rengøre ned i dybden.

Samler op efter dine dyr

Allergener såsom dyreskæl, urin, spyt såvel som støv og pollen kan bæres rundt i dit kæledyrs pels. Disse allergener kan samle sig på vægge, i møbler, i tøjet eller på andre overflader, mens de opretholder deres virkning i flere måneder. Dyson Cyclone V10™-støvsugeren giver dig de bedste muligheder for at fjerne dyrehår fra hjemmet.
Free delivery

Gratis levering

2 year guarantee

Gratis 2 års garanti

Går i dybden på tæpperne

Motoren sidder inde i selve mundstykket, og Direct drive-rensehovedet sender sine nylonbørster helt ned i gulvtæppet for at fjerne det dybdegående skidt.

Rengører også på gulve

Soft roller-rensehovedet er dækket med nylon for at fange store elementer, mens de antistatiske kulfibre fjerner fint støv.

Udruller pels

Der, hvor dyrene allerhelst putter sig, rulles hårene fri og fjernes fra møbelstoffet.

Med avanceret cyklonteknologi

14 cykloner genererer en kraft på op til 79.000 g og er dedikeret til at sende mikroskopiske partikler direkte ned i posen. Død hud og allergener opfanges i stedet for at ende på tøj og møbler.

Dyreskæl

Døde hudceller

Pollen

Free delivery

Gratis levering

2 year guarantee

Gratis 2 års garanti

Nå derhen, hvor dyr opholder sig - og endnu længere

Uden en ledning og med Dyson-designede værktøjer er Dyson Cyclone V10™-støvsugeren designet til at kunne komme let ind i alle hjørner.

Fanger allergener

Proteiner i dyreurin, spyt eller skæk kan forårsage allergiske reaktioner. Filteret i Dyson Cyclone V10™ fanger 99,97% af alle partikler ned til 0,3 my.²

2Testet iht. ASTM F1977-04, testet i MAX-funktion.

Dyson har det største udvalg af certificeret astma- og allergivenlig teknologi

Dysons mikrobiologer arbejder utrætteligt sammen med Dysons ingeniører for at sørge for, at vores maskiner fjerner allergener. Det er derfor, Dyson har det største udvalg af astma- og allergivenlig teknologi, godkendt til allergikere af Allergy Standards Limited.

ASTHMA & ALLERGY FRIENDLY and ASTHMA & ALLERGY FRIENDLY LOGO are Trademarks of ALLERGY STANDARDS LIMITED. The airmid healthgroup ltd name and logo are Trademarks of AIRMID HEALTH GROUP LIMITED.

Ingen skraldeposer, der skal tømmes

Dit kæledyr kan flytte pels og andre forureningsemner med sig rundt, og dermed spredes allergenerne.