Dyson Supersonic™-hårtørreren med 23,75 kt. guld.

Eksklusivt hos Dyson.

Dyson Supersonic™

Sætter standarden

Dyson Supersonic™

Mekanisk og håndværk

Dyson Supersonic™- hårtørreren i 23,75 kt. guld håndbelagt med bladguld forener mekanisk præcision med specialhåndværk.
Dimostrazione video di stilisti che hanno provato Dyson Supersonic

Lær. Forstå. Raffiner.

Med bladguld, hvert omkring 0,1 mikron tyk, er forgyldning i hånden et delikat håndværk. Dyson har fået hjælp af en eksport i forgyldning, som har lært vores ingeniører de færdigheder, som er nødvendige for at forgylde Dyson Supersonic™-hårtørreren.
Dyson Supersonic™

Mere end bare rød

For os er det første skridt i en proces lige så vigtig som det sidste. Har den samme farve som vores "Gesso"-primer. Den specifikke røde nuance er udtryk for traditionelle forgyldningsmetoder. Det er gjort for at vise noget af dets farve over tid, og give hver guldbelagt overflade en karakteristisk patina.
Dyson Supersonic™

Den perfekte størrelse, hver gang

Før forgyldning er overfladen sprøjtet med et klæbemiddel kaldet "size". Dyson-ingeniører afprøver tykkelsen, fordelingen og tørretiden af denne "size" grundigt for at sikre de ideelle forhold for forgyldning.
Dyson Supersonic™
Dyson Supersonic™

En ring af guld

23,75 kt. bladguld er indkøbt i Firenze og udvalgt for dets farve og glans. Hvert bladguld er 333 atomer tykt, yderst delikat og påsættes i hånden. Fem stykker bladguld anvendes på hvert produkt. De børstes sammen for at forme en glat og jævn finish.

Guld og blå

Hvert bladguldslag er påsat overfladen på en Dyson Supersonic™-hårtørrer. Hårtørreren er fuldendt i Dyson-blå og fås med matchede stylingstilbehør. Sættet sælges i en gaveæske i samme farve som "Gesso"-primeren anvendt i forgyldningsprocessen.

Køb nu

  • Iron/Fuchsia Iron/Fuchsia


 

Dyson Supersonic™

forgyldt med 23,75 kt. Med rød "Gesso" gaveæske

3990 DKK


2 års garanti

Dyson Supersonic™-hårtørreren med 23,75 kt. guld


Diffuser
Fønnæb
Stylingkonsentrator
Opbevaringstæppe Dyson hårtørrer
Bøjle hårtørrer
Rød "Gesso" æske
Dyson Supersonic™-hårtørreren i 23,75 kt. er påsat ægte bladguld, sat på i hånden ved hjælp af traditionelle forgyldningsteknikker. For at bibeholde dette lags glans, har vi valgt ikke at tilføje et toplag eller lak. Da bladguld er delikat bør det behandles forsigtigt. Ved brug vil den røde grundfarve blive mere synlig gennem guldet. Dette er gjort bevidst og designet til at afspejle farverne i forgyldende genstande. Det bør ikke anses for en defekt, men mere noget, som gør hver hårtørrer unik.