Support til din Dyson Supersonic™ -hårtørrer

Her finder du how-to-videoer, praktiske tips, brugermanualer og meget mere.

Aktiver din garanti

Du kan få support skræddersyet til dig, eksklusive tilbud for Dyson-ejere og meget mere når du registrerer din hårtørrer.

Kom i gang

Din hårtørrer er nem at bruge men hvis du kunne tænke dig en trinvis guide, anbefaler vi vores how-to-video.1
1Du har muligvis en anden version af vores Styling Concentrator end i videoen.

Brug af hårtørrer

Vi har udvidet og genudviklet sortimentet af tilbehør til Dyson Supersonic™ så du kan få de bedste resultater for alle hårtyper. Uanset hvilket tilbehør du har, viser videoerne nedenfor hvordan du bedst får det look, du ønsker.
Smoothing nozzle Skab et smooth look med volumen i rødderne og bølger ved spidserne.
Gentle air attachment Designet til at være mere blid ved de fine hår og den følsomme hårbund. Tilføj volumen ved rødderne, eller skab tekstur i længden.
Wide-tooth comb attachment Genudviklet med tyndere, bredere design. Skab fald i håret eller super glathed. Du har kontrollen til at gøre begge dele.
Styling concentrator Forbedret luftspredning spreder luften mere jævnt om dine krøller. Kontroller eller skab volumen i krøllet hår. Kan også bruges til at skabe bevægelse i glattere hår.
Diffuser Forbedret luftspredning spreder luften mere jævnt om dine krøller. Kontroller eller skab volumen i krøllet hår. Kan også bruges til at skabe bevægelse i glattere hår.
Sæt din stil Tryk og hold Cold Shot-knappen for at deaktivere varmen. Ellers kan du gennemgå temperaturindstillingerne indtil ingen rød LED vises.
Det rette luftflow Dit tilbehør sættes magnetisk af og på. Det kan drejes 360°så du skaber direkte luftstrøm i den perfekte vinkel.
2Farven på dit tilbehør kan være anderledes end vist her.

Vedligeholdelse af din hårtørrer

Vi anbefaler at du renser filteret en gang om måneden for at sikre dig, at produktet er fri for hår, støv og fnuller. Dette sikrer at luftstrømmen opretholdes. Se hvordan du let renser filteret i vores guide.
Dit tilbehør er udviklet til at holde længe, men skulle du alligevel have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en Dyson-ekspert i vores livechat eller på telefon +45 80705843.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ofte bør jeg rense filteret? For at sikre optimal ydelse har din Dyson Supersonic™ brug for regelmæssig vedligeholdelse. Vi anbefaler at rense filteret månedligt. Støv og snavs fjernes fra det indre og ydre filterbur med en blød, tør klud.
Vil det nye tilbehør fungere sammen med min hårtørrer? Ja, det nyudviklede tilbehør er helt kompatibelt med tidligere generationer af Dyson Supersonic™-hårtørrere.
Hvad er den elektriske spænding? 220-240 V
Kan jeg bruge hårtørreren i lande med andre spændinger? Din hårtørrer er præcist udviklet til hurtig tørring og styling ud fra den pågældende spænding i det land den er købt. For brug i lande med anden elektrisk spænding bedes du konsultere din brugermanual som du finder nedenfor.

Brugermanual

Download din brugermanual til Dyson Supersonic™-hårtørrer brugermanual.