Teknologi

Anvender Coanda-effekten til at style hår

A woman holding the Dyson digital motor V9

Drevet af Dysons digital motor V9

Dyson Airwrap™-styleren drives af Dysons digital motor V9. Da kompressorbladene roterer med op til 110.000 omdr./min og genererer 3,2 kPa, er de kraftfulde nok til at frembringe det lufttryk, som kræves for at skabe Coanda-effekten.

Hvad er Coanda-effekten?

Coanda-effekten er et aerodynamisk fænomen. Luft følger naturligt, med den rette hastighed og det rette tryk, en nærliggende overflade og indfanger omgivende luft. Dyson Airwrap™-styleren skaber en roterende lufthvirvel omkring skaftet, som nænsomt tiltrækker, former og krøller hår.
“Vores digitalmotor-teknologi giver os den kraftige højtryksluftstrøm, som er nødvendig for at skabe Coanda-effekten.” Graham Donald Senior Motor Drives Engineer

Teknologien bag styling uden ekstrem varme

For at style dit hår kan du flytte og gendanne de hydrogenbindinger, som holder dets form. Udforsk, hvordan Dyson Airwrap™-styleren gør det uden ekstrem varme.
A woman holding the Dyson digital motor V9

Intelligent heat control

Temperaturer over 150°C, dvs. ekstrem varme, kan forårsage skader. Over 230°C smelter hår. Dyson Airwrap™-stylerens termistor måler luftstrømmens temperatur mere end 40 gange pr. sekund. Den sender data til maskinens mikroprocessor, som intelligent kontrollerer varmeelementet og holder temperaturen under 150°C. For at forhindre skader fra ekstrem varme.

Shop with Dyson