Cookiepolitik

Cookies er små tekstfiler, som websteder gemmer på computeren via webbrowseren. De har eksisteret siden midten af 1990'erne og er en af de mest udbredte teknologier på internettet. Mange vigtige webstedsfunktioner er afhængige af cookies. Du kan f.eks. ikke handle på nettet uden dem, da de bruges til at huske, hvad du lægger i indkøbskurven. De gør det også muligt for dig at modtage oplysninger og onlineannoncer, som du sandsynligvis vil finde relevante og interessante.

De cookies, vi bruger hos Dyson, indsamler ikke personlige oplysninger om dig, og de kan ikke skade din computer, tablet eller mobiltelefon. De er der for at få vores websteder til at fungere og for at hjælpe os med at finde ud af, hvilke oplysninger og annoncer besøgende har størst nytte af.

Din accept

Ved at bruge dette websted accepterer du, at Dyson kan overføre cookies til din computer eller mobilenhed.

Sådan bruger vi cookies

Mange cookies på Dysons websteder udfører vigtige funktioner. Når du handler på nettet, husker de, hvad der ligger i din indkøbskurv. Når du benytter vores onlinesupport, gør de det muligt for dig at vælge et produkt og finde de svar, du leder efter.

Andre cookies hjælper os med at finde ud af, hvordan vores besøgende bruger vores websteder, så vi kan forbedre det, vi foretager os online. Til det formål bruger vi webanalyseværktøjer. Der indsamles ingen personlige oplysninger om dig. Faktisk har de medarbejdere hos Dyson, der arbejder med vores webanalyseværktøjer, ingen mulighed for at finde ud af, hvem du er. De undersøger f.eks., hvor lang tid det tager at åbne en side, og hvilke oplysninger besøgende oftest kigger på. De hjælper også med at finde ud af, hvilke dele af vores websteder der ikke fungerer så godt, som de burde, så vi kan rette op på det.

En tredje type cookies fortæller os, hvor godt vores onlinereklamer virker, samt hvor vi bør placere vores onlineannoncer. Heller ikke disse cookies indsamler personlige oplysninger om dig. De fortæller os, hvis en af vores annoncer på andre websteder, såsom Google eller Yahoo, har videresendt en besøgende til et Dyson websted.

Vi benytter muligvis også cookies til at hjælpe os med at nå personer, som har udvist yderligere interesse for Dysons produkter. Det betyder, at hvis du besøger et Dyson websted, vil du muligvis få vist vores annoncer på andre websteder (men vi ved stadig ikke, hvem du er). Det kaldes remarketing og adfærdsannoncering.

Cookietyper Dyson anvender

Cookies kan opdeles i to hovedgrupper: Egne cookies (som vi opretter) og tredjeparts-coookies (som partnere opretter).

Egne cookies

Disse cookies oprettes af Dyson. De bruges primært til at muligøre vigtige funktioner på vores websted. De omfatter også webanalysecookies, som vi bruger til at finde ud af, hvordan vores besøgende bruger vores websteder, så vi kan forbedre dem.

Tredjeparts-cookies

Tredjeparts-cookies oprettes ikke af Dyson, men af udvalgte partnere som vi samarbejder med. De indsamler og sender ikke personlige oplysninger om dig. Nogle af dem muliggør nyttige tjenester som f.eks. onlinespørgeskemaer eller Live Chat (hvor du kan stille spørgsmål til en af Dysons eksperter). Andre kan være oprettet af annoncenetværk, vi samarbejder med, så de kan placere vores onlineannoncer de mest passende steder.

Cookies fra sociale medier

På nogle af siderne på vores websteder kan du dele vores indhold via sociale medier som Facebook og Twitter. Sommetider lægger vi også videoer fra websteder som YouTube på vores sider. Disse websteder opretter deres egne cookies, som vi ikke har kontrol over. Hvis du ønsker det, kan du gå ind på deres websteder og se mere om deres cookiepolitik.

Administration af cookies

På alle de mest populære webbrowsere kan du administrere cookies. Du kan vælge at acceptere eller afvise alle cookies eller blot bestemte typer cookie.

Hvad sker der, hvis du afviser alle cookies?

Du vil stadig kunne bruge nogle dele af vores websteder, inklusive mange af siderne med oplysninger om de nyeste produkter fra Dyson, men hvis du slår cookies fra, er der visse nyttige funktioner, der ikke fungerer. Du vil f.eks. ikke kunne benytte onlinesupport eller handle. Du vil heller ikke kunne registrere din Dyson garanti online eller logge på din konto.

Administration af cookies i forskellige webbrowsers

Klik på de nedenstående links for få oplysninger om, hvordan du administrerer cookies på de mest udbredte webbrowsere. Disse sider er ikke placeret på Dysons websteder, og de er alle på engelsk (men på de fleste kan du skifte sprog).

(Der er forskellige anvisninger til de forskellige Blackberry-enheder, men du kan finde alle Blackberry-betjeningsvejledningerne ved at klikke på det ovenstående link.) Hvis du bruger en webbrowser, der ikke står på listen ovenfor, skal du se browserens dokumentation eller onlinehjælp for at få flere oplysninger.

Er du ikke sikker på, hvilken webbrowser du bruger? Sådan finder du ud af det:

Pc:Åbn din webbrowser, og klik på "Hjælp" (Help) øverst i browservinduet. Vælg derefter "Om" (About). Derefter bør der åbnes et pop op-vindue med oplysninger om din browser.

Mac:Åbn din webbrowser, og klik på "Hjælp" (Help) øverst i browservinduet. Vælg derefter "Om" (About). Derefter bør der åbnes et pop op-vindue med oplysninger om din browser.

Mobilenhed:Se navnet på den app, du bruger til at gå på internettet med.

Yderligere oplysninger om administration af cookies

www.allaboutcookies.org er en nyttig side, der indeholde mange oplysninger om brug og administration af cookies.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du undgår retargeting og adfærdsannoncering, kan du finde information hos Network Advertising Initiative på www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.

Contact Us

Please note that Dyson Customer Service will be closed on the 15th October for essential maintenance, re-opening on the 16th. We apologise for any inconvenience.

Our Helpline is open from 8.00am to 8.00pm Monday – Friday and 8.00am to 6.00pm Saturday and Sunday.

Customer service
0800 298 0298

askdyson@dyson.co.uk

Dyson Ltd, Tetbury Hill, Malmesbury, Wiltshire, SN16 0RP

Award-winning customer service

Dyson experts in Malmesbury, Wiltshire are available from 8.00am to 8.00pm Monday – Friday and 8.00am to 6.00pm Saturday and Sunday. It's free to call.